Chestionar satisfactie

Evenimente

/ 08.10.2018

Bursele Copilariei MaDonna Maria

Spitalul MaDonna Maria sarbatoreste 7 ani de viata! 7 ani care fara miile de mamici, bebelusi si paciente nu ar fi putut exista! 
 
Spitalul MaDonna Maria pretuieste copiii, educatia si viitorul lor!  La 7 ani de viata, Spitalul MaDonna Maria ofera BURSELE COPILARIEI. Inscrie-te pentru inot, tenis, dansuri si balet! Detalii si regulamet pe maternitateamadonna.ro și pe pagina noastra de facebook Maternitatea Madonna Maria Craiova . 
 
 
Regulament : 
- like paginii noastre 
- la data extragerii copilul trebuie să aibă 6 ani împliniți 
-  completați formularul de mai jos 
 
 
Extragerea va avea loc pe 15 decembrie !
 
Spitalul MaDonna Maria, de 7 ani parte din viața ta ! 

Testimoniale

 • Adina B. - Craiova

  “ Personalul a dat dovada de seriozitate maxima, promptitudine si profesionalism. Pentru o sarcina si o nastere fara griji! Toate produsele si serviciile au fost impecabile.”
 • Georgeta B. - Craiova

  “ Servire, amabilitate, profesionalism maxim. Le-am spus tuturor ca aici este exact cum trebuie sa fie o nastere perfecta si o atentie deosebita acordata mamei si copilului.”
 • Maria P. - T. Severin

  \"Totul a fost mai mult decat m-as fi asteptat. Medical a fost perfect. Conditiile de cazare excelente, ca la un hotel de 5 stele!!! Toate mamicile merita asta. Felicitari personalului!\"
 • Daniela V. - Bals

  “Sunt foarte satisfacuta pentru confort, conditiile igienico-sanitare si atentia acordata de catre intregul personal din maternitate. Intreaga echipa iti ofera increderea de care ai nevoie, dovedind un inalt grad de profesionalism.”
 • Mihaela P. - Caracal

  “Personal atent, pregatit corespunzator. Siguranta, curatenie, atentie, grija.”
 • Mariana L, Craiova

  "Un mediu curat , confortabil si o atentie sporita din partea personalului, atat pentru copil, cat si pentru mama. Consider ca toate viitorele mamici ar trebui sa isi inceapa noua etapa din viata alaturi de micutii lor in conditii de maxima siguranta si confort. Adica exact ceea ce am primit noi aici."

Servicii medicale

În Centrul Medical Obstetrică-Ginecologie din incinta Maternităţii se oferă în regim de ambulator urmatoarele servicii medicale obstetricale: supravegherea sarcinii clinic si ecografic, analizele necesare gravidei etc.

Informatii pacienti