Chestionar satisfactie

Evenimente

/ 08.10.2018

Bursele Copilariei MaDonna Maria

Spitalul MaDonna Maria sarbatoreste 7 ani de viata! 7 ani care fara miile de mamici, bebelusi si paciente nu ar fi putut exista! 
 
Spitalul MaDonna Maria pretuieste copiii, educatia si viitorul lor!  La 7 ani de viata, Spitalul MaDonna Maria ofera BURSELE COPILARIEI. Inscrie-te pentru inot, tenis, dansuri si balet! Detalii si regulamet pe maternitateamadonna.ro și pe pagina noastra de facebook Maternitatea Madonna Maria Craiova . 
 
 
Regulament : 
- like paginii noastre 
- la data extragerii copilul trebuie să aibă 6 ani împliniți 
-  completați formularul de mai jos 
 
 
Extragerea va avea loc pe 15 decembrie !
 
Spitalul MaDonna Maria, de 7 ani parte din viața ta ! 

Testimoniale

 • Marcela S., Tg.Jiu

  Am fost foarte satifacuta de serviciile oferite, personalul medical este excelent pregatit si conditiile oferite au fost de calitate inalta.
 • Carmina F., Craiova

  De la inceputul sarcinii si pana la sfarsit mi s-au oferit numai servicii profesionale de la un personal profesionist!
 • Bianca N., Gorj

  Toata echipa maternitatii a dat dovada de super profesionalism, am fost foarte multumita. Am sa recomand tuturor prietenilor!
 • Mihaela P. - Tg. Jiu

  “Dupa experienta personala traita, parerea este una excelenta, si, cu siguranta, voi recomanda Maternitatea MaDonna Maria viitoarelor mamici pe care le cunosc. Am apreciat munca in echipa si profesionalismul personalului medical”.
 • Ioana Mihaela B. - Craiova

  “Gradul de satisfactie general pe care il am vis-a-vis de acest centru medical este unul foarte ridicar deoarece am primit foarte multa atentie din partea personalului, m-am simtit in siguranta, iar conditiile medicale m-au multumit foarte mult. Consider ca intreaga echipa de aici face o treaba foarte buna. Voi recomanda acest Centru Medical prietenelor si colegelor deoarece vreau ca ele sa s
 • Ramona L. - Tg. Jiu

  “Personal calificat, comunicativ, ingrijire, servicii extraordinare, intr-un cuvant: profesionalism, la cel mai inalt nivel.”

Servicii medicale

În Centrul Medical Obstetrică-Ginecologie din incinta Maternităţii se oferă în regim de ambulator urmatoarele servicii medicale obstetricale: supravegherea sarcinii clinic si ecografic, analizele necesare gravidei etc.

Informatii pacienti