Chestionar satisfactie

Evenimente

/ 08.10.2018

Bursele Copilariei MaDonna Maria

Spitalul MaDonna Maria sarbatoreste 7 ani de viata! 7 ani care fara miile de mamici, bebelusi si paciente nu ar fi putut exista! 
 
Spitalul MaDonna Maria pretuieste copiii, educatia si viitorul lor!  La 7 ani de viata, Spitalul MaDonna Maria ofera BURSELE COPILARIEI. Inscrie-te pentru inot, tenis, dansuri si balet! Detalii si regulamet pe maternitateamadonna.ro și pe pagina noastra de facebook Maternitatea Madonna Maria Craiova . 
 
 
Regulament : 
- like paginii noastre 
- la data extragerii copilul trebuie să aibă 6 ani împliniți 
-  completați formularul de mai jos 
 
 
Extragerea va avea loc pe 15 decembrie !
 
Spitalul MaDonna Maria, de 7 ani parte din viața ta ! 

Testimoniale

 • Olimpia I. - Vilcea

  “Toti membrii Centrului sunt foarte bine pregatiti si eficienti. Sunt foarte multumita datorita conditiilor si felului in care am fost tratata, cu multa atentie si profesionalism.”
 • Daniela V. - Bals

  “Sunt foarte satisfacuta pentru confort, conditiile igienico-sanitare si atentia acordata de catre intregul personal din maternitate. Intreaga echipa iti ofera increderea de care ai nevoie, dovedind un inalt grad de profesionalism.”
 • Georgiana C. Rm. Valcea

  Am nascut aici pe 10 februarie prin cezariana o minune de baiat, 3650grame si 51cm! Totul a fost absolut minunat, operatia a decurs foarte bine, medicii au fost foarte de treaba, de asistente nu mai vorbesc. Sincer ii recomand cu toata inima, sunt niste draguti cu totii! Ptr informatii mai detaliate ma puteti contacta. Multumim, Maternitate MaDonna Maria!
 • Manuela S. - Tg. Jiu

  “Profesionalism, atentie, intelegerea nevoilor, confort”
 • Simona R. - Craiova

  “ Sunt multumita de serviciile oferite, totul este incomparabil.”
 • Anamaria U. - Craiova

  “Sunt foarte multumita de serviciile oferite pentru ca nu se compara cu nimic: profesionalism, igiena, curatenie...”

Servicii medicale

În Centrul Medical Obstetrică-Ginecologie din incinta Maternităţii se oferă în regim de ambulator urmatoarele servicii medicale obstetricale: supravegherea sarcinii clinic si ecografic, analizele necesare gravidei etc.

Informatii pacienti