Chestionar satisfactie

Evenimente

/ 08.10.2018

Bursele Copilariei MaDonna Maria

Spitalul MaDonna Maria sarbatoreste 7 ani de viata! 7 ani care fara miile de mamici, bebelusi si paciente nu ar fi putut exista! 
 
Spitalul MaDonna Maria pretuieste copiii, educatia si viitorul lor!  La 7 ani de viata, Spitalul MaDonna Maria ofera BURSELE COPILARIEI. Inscrie-te pentru inot, tenis, dansuri si balet! Detalii si regulamet pe maternitateamadonna.ro și pe pagina noastra de facebook Maternitatea Madonna Maria Craiova . 
 
 
Regulament : 
- like paginii noastre 
- la data extragerii copilul trebuie să aibă 6 ani împliniți 
-  completați formularul de mai jos 
 
 
Extragerea va avea loc pe 15 decembrie !
 
Spitalul MaDonna Maria, de 7 ani parte din viața ta ! 

Testimoniale

 • Mirabela G. - Craiova

  “Intotdeauna am avut parte de profesionalism si de solutii la toate problemele pe care le-am intampinat Deja am recomandat clinica mai multor persoane. Multe dintre ele au efectuat cu ajutorul specialistilor din Clinica mai multe investigatii”
 • Mariana L, Craiova

  "Un mediu curat , confortabil si o atentie sporita din partea personalului, atat pentru copil, cat si pentru mama. Consider ca toate viitorele mamici ar trebui sa isi inceapa noua etapa din viata alaturi de micutii lor in conditii de maxima siguranta si confort. Adica exact ceea ce am primit noi aici."
 • Mirela F. - Rm. Valcea

  “Operatia a decurs foarte bine si am fost ingrijita corespunzator. Sunt foarte multumita ca am venit aici si de conditiile extraordinare”
 • Simona V., Craiova

  "Am fost foarte satisfacuta de profesionalismul personalului medical ,de loialitatea actului medical, precum si de confortul oferit pe perioada internarii si de sfaturile utile pe care le-am primit in ingirjirea nou-nascutului"
 • Alina Z, Craiova

  "Profesionalismul intalnit aici este de cel mai inalt rang, iar calitatea actului medical este ireprosabila. Fiind extrm de multumita de serviciile de care am benefciat aici, cu siguranta voi recomanda si cunostintelor".
 • Elvira Denisa C. - Craiova

  “ Profesionalismul, dedicarea si atentia personalului sunt la cel mai inalt nivel. Voi recomanda Centrul Medical MaDonna Maria viitoarelor mamici pentru a se bucura intr-adevar de momentul magic al aducerii pe lume a unui copil intr-un mediu cald, primitor.”

Servicii medicale

În Centrul Medical Obstetrică-Ginecologie din incinta Maternităţii se oferă în regim de ambulator urmatoarele servicii medicale obstetricale: supravegherea sarcinii clinic si ecografic, analizele necesare gravidei etc.

Informatii pacienti